CASE NOI INSIRUITE CHIAJNA ROSU

Situate intr-o locatie linistita si foarte bine conectata spre oras ,din Rosu Chiajna, aceste case sunt potrivite pentru familii care doresc sa locuiasca departe de agitatia orasului fara sa renunte la confortul urban.

In noua ta locuinta pe o suprafata construita de 185 mp ,repartizata pe parter si 2 etaje,exista suficient spatiu pentru a locui, a lucra si a te relaxa.

La parter zona de living are o suprafata de 26 mp suficient de mare pentru familie si prieteni.Ferestrele mari permit accesul in gradina si asigura o luminozitate maxima. Un mare avantaj este buctaria inchira in suprafata de 9 mp .Desigur , exista si o toaleta pentru oaspeti echipata cu toaleta,chiuveta si cabina de dus in suprafata de 3.9 mp.

Din holul spatios in suprafata de 5 mp urci la etajul 1 unde este zona dormitoarelor.

Parintii au spatiul lor separat cu o zona mare pentru dormitor si dresing de aprox 14.3 mp si baie privata de 3.4 mp echipata cu toaleta ,cada si chiuveta.Dormitorul luminat de ferestrele inalte ofera acces catre balconul in suprafata de 3 mp.

In partea opusa este zona pentru copii.Cele doua camere spatioase au dimensiuni apropiate, asa ca vei scapa de clasica confruntare “Care dintre frati primeste camera cea mare?”. Acestea au suprafete de 12.8 mp  sunt luminoase si incapatoare pentru a fi mobilate cu pat, dulap si un birou.Deasemenea, exista si o baie pentru copii echipata cu cada,toaleta,chiuveta, ambele bai au fereastra pentru aerisire.

Casa nu ar fi completa fara un spatiu la mansarda! De aceea am pregatit un open space de 55 mp ce poate deveni cu usurinta un spatiu de relaxare pentru intreaga familie. Foarte important de mentionat este faptul ca intre etajul 1 si mansarda exista placa de beton iar scara de acces porneste direct din holul de la etaj, tot pe structura de beton si aceasta.

Mai sunt lucruri frumoase de povestit, asa ca cel mai bine te asteptam la vizionare!

Pentru programere ne poti suna la 0724.212.102 Alexandru Neagoe

SCHITA PARTER

SUPRAFETE PARTER :

LIVING 26.23 mp

BUCATARIE 9.04 mp

GRUP SANITAR 4.12 mp

CAMARA 2.04 mp

HOL 4.89 mp

PARTER

SCHITA ETAJ 1

SUPRAFETE ETAJ 1


DORMITOR 1   14.23 mp

DORMITOR 2   12.81 mp

DORMITOR 3    12.76 mp

BAIE 1  3.42 mp

BAIE  2  3.82 mp

HOL 3.7 mp

BALCON 2.6 mp 

                 ETAJ 1

MANSARDA

EVOLUTIE LUCRARI 

Pentru a vedea stadiul si evolutia lucrarilor vizitati pagina EVOLUTIE LUCRARI