VILE CUPLATE CHIAJNA ROSU

Vile noi de vanzare Rosu Chiajna constructii noi in ansamblu rezidential 

duplex militari
duplex constructie noua chiajna

Situate intr-o locatie linistita si foarte bine conectata spre oras ,din Rosu Chiajna, aceste case sunt potrivite pentru familii care doresc sa locuiasca departe de agitatia orasului fara sa renunte la confortul urban.

In noua ta locuinta pe o suprafata construita de 210 mp ,repartizata pe parter si 2 etaje,exista suficient spatiu pentru a locui, a lucra si a te relaxa.

La parter zona de living are o suprafata de 28 mp suficient de mare pentru familie si prieteni.Ferestrele mari permit accesul in gradina si asigura o luminozitate maxima. Un mare avantaj al bucatariei inchise in suprafata de 10.5 mp este accesul spre gradina unde puteti sa va bucurati de soare si sa serviti micul dejun ,pranzul sau gratarul seara.Desigur , exista si o toaleta pentru oaspeti echipata cu toaleta,chiuveta si cabina de dus in suprafata de 3.9 mp.

Din holul spatios in suprafata de 8.69 mp urci la etajul 1 unde este zona dormitoarelor.

Parintii au spatiul lor separat cu o zona mare pentru dormitor si dresing de aprox 15.5 mp si baie privata de 3.76 mp echipata cu toaleta ,cada si chiuveta.Dormitorul luminat de ferestrele inalte ofera acces catre balconul in suprafata de 4 mp.

In partea opusa este zona pentru copii.Cele doua camere spatioase au dimensiuni apropiate, asa ca vei scapa de clasica confruntare “Care dintre frati primeste camera cea mare?”. Acestea au suprafete de 14 mp respectiv 13 mp, sunt luminoase si incapatoare pentru a fi mobilate cu pat, dulap si un birou.Deasemenea, exista si o baie pentru copii echipata cu cada,toaleta,chiuveta, ambele bai au fereastra pentru aerisire.

Casa nu ar fi completa fara un spatiu la mansarda! De aceea am pregatit un open space de 60 mp ce poate deveni cu usurinta un spatiu de relaxare pentru intreaga familie. Foarte important de mentionat este faptul ca intre etajul 1 si mansarda exista placa de beton iar scara de acces porneste direct din holul de la etaj, tot pe structura de beton si aceasta.


Mai sunt lucruri frumoase de povestit, asa ca cel mai bine te asteptam la vizionare!


Pentru programere ne poti suna la 0724.212.102 Alexandru Neagoe 

SCHITA PARTER 

PARTER*

LIVING 27.96 MP

BUCATARIE 10.68 MP

DEPOZITARE 2.35 MP

HOL 8.68 MP

BAIE 3.9 MP


SCHITA ETAJ 1

ETAJ 1*

DORMITOR MATRIMONIAL 15.46MP+BAIE 3.76 MP+BALCON 4.08 MP

DORMITOR 2 -14.52 MP

DORMITOR 3 - 12.43 MP

BAIE 7.81 MPSCHITA MANSARDA

POD PRETABIL MANSARDA*OPEN SPACE 60.14 MP

Martie 2021 aplicam tencuiala decorativa pe fatada

Gata tencuiala decorativa pe fatada incepem finisajele interioare

Ianuarie 2022 avem montata tabla pe acoperis si tamparia pvc la ferestre si usi

Februarie 2022 lucram la termoizolatie

Am inceput in septembrie 2021 

Suntem aici in decembrie 2021

SPATIU GENEROS PENTRU LOCUIT

PARCARE IN INCINTA COMPLEXULUI

BUCATARIE SPATIOASA -10.7 MP

TREI DORMITOARE 

3 TREI GRUPURI SANITARE

POSIBILITATE AMENAJARE MANSARDA